© Maïs Automatisering nv, 2023
VOEDINGSUNITS

VOEDINGSUNITS VOOR KLEIN EN GROOT

Maïs Automatisering is al decennia lang gespecialiseerd in het ontwerpen en in eigen beheer fabriceren van voedingsunits voor de dosering van enkelvoudige of samengestelde meststoffen. concentratiemeter flowunit mengbakunit injectie-units

VLOEIBARE MESTSTOFUNITS

Met de A/B bak vuller hoeft u enkel nog de gewenste recepten in te geven in uw computer. Van zodra één van de meststofvaten onder een kritisch niveau komt, dan wordt in een buffertank het gewenste voedingsrecept aangemaakt en daarna overgepompt naar de respectievelijke meststofvoorraad. Betrouwbaar, veilig en altijd op tijd.

EC VOOREGELING

Met een EC voorregeling worden verschillende waterbronnen (regenwater, putwater, drainwater, ...) gemeng tot aan een gewenste zoutconcentratie. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit van het uitgangswater. Met de EC voorregeling is het mogelijk om het drainwater te hergebruiken over de volledige dag en over alle gewenste percelen.

NUTRIJET, NUTRIFLEX, NUTRIFIT: KANT EN KLARE PRIVA OPLOSSINGEN

Priva levert een aantal aantrekkelijke alternatieven voor het doseren van meststoffen. Kant en klare oplossingen of oplossingen die Maïs Automatisering opneemt in een groter geheel. Naar keuze met een autonome sturing of met een regeling via de centrale computer. folder NUTRIJET folder NUTRIFIT folder NUTRIFLEX
© Maïs Automatisering nv, 2023
VOEDINGSUNITS
VOEDINGSUNITS VOOR KLEIN EN GROOT Maïs Automatisering is al decennia lang gespecialiseerd in het ontwerpen en in eigen beheer fabriceren van voedingsunits voor de dosering van enkelvoudige of samengestelde meststoffen. concentratiemeter flowunit mengbakunit injectie-units
NUTRIJET NUTRIJET
NUTRIJET, NUTRIFLEX, NUTRIFIT: KANT EN KLARE PRIVA OPLOSSINGEN Priva levert een aantal aantrekkelijke alternatieven voor het doseren van meststoffen. Kant en klare oplossingen of oplossingen die Maïs Automatisering opneemt in een groter geheel. Naar keuze met een autonome sturing of met een regeling via de centrale computer.
EC VOOREGELING Met een EC voorregeling worden verschillende waterbronnen (regenwater, putwater, drainwater, ...) gemeng tot aan een gewenste zoutconcentratie. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit van het uitgangswater. Met de EC voorregeling is het mogelijk om het drainwater te hergebruiken over de volledige dag en over alle gewenste percelen.
NUTRIFIT NUTRIFIT NUTRIFLEX NUTRIFLEX
VLOEIBARE MESTSTOFUNITS Met de A/B bak vuller hoeft u enkel nog de gewenste recepten in te geven in uw computer. Van zodra één van de meststofvaten onder een kritisch niveau komt, dan wordt in een buffertank het gewenste voedingsrecept aangemaakt en daarna overgepompt naar de respectievelijke meststofvoorraad. Betrouwbaar, veilig en altijd op tijd.